Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
PİŞİRİCİ MUTFAK ÜRÜNLERİ TASARIMINA KÜRE...
PİŞİRİCİ MUTFAK ÜRÜNLERİ TASARIMINA KÜRESEL VE YEREL KÜLTÜR ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI: FIRIN VE OCAK TASARIMI UYGULAMALARI
CERİT A. A.
(Yürütücü),
ZERDELİ F.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2018 - 2022
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Mayıs 2018
Bitiş Tarihi:
Mart 2022