Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Bayat Ekmeklerin Çerez Gıda Üretiminde D...
Bayat Ekmeklerin Çerez Gıda Üretiminde Değerlendirilmesi: Fizikokimyasal, Reolojik, Duyusal, Tekstürel ve Fonksiyonel Etkiler
KAYACIER A.
(Yürütücü),
YALÇIN H.
,
HAYTA M.
,
DOĞAN M.
TÜBİTAK Projesi, 2013 - 2014
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Nisan 2013
Bitiş Tarihi:
Aralık 2014