Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Rasyonda farklı yag kaynagı ve teknoloji...
Rasyonda farklı yag kaynagı ve teknolojik formları kullanımının in-vivo ve in-vitro ruminalbiyohidrojenasyona ve sütte yag asidi profilinine etkisinin belirlenmesi
Büyükkılıç Beyzi S.
(Yürütücü),
Konca Y.
,
Ülger İ.
,
Ocak B.
,
Kaya E.
TÜBİTAK Projesi, 2020 - 2022
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Şubat 2020
Bitiş Tarihi:
Şubat 2022
Proje Özeti