Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Pitaya meyvesinde termal ve nontermal ön işlemlerin kurutma kinetiği enerji özellikleri ve biyokimyasal karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
-
2022 - 2025 Domateste Dolu Zararının Simüle Edilerek Fenolojik Dönemlere Göre Zarar Oranlarının Derin Öğrenme Yöntemiyle Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi
Sağlam C. (Yürütücü), Yetişir H., Ünlükara A., Toprak A. N., Dalda Şekerci A., Çetin N., et al.
-
2022 - 2024 ÇEREZLİK KABAK TARIMSAL ARTIKLARINDAN ELDE EDİLEN PELETLERİN, FİZİKO-MEKANİK VE ISISAL PARAMETRELERİNİN TESPİT EDİLEREK GÖRÜNTÜ İŞLEME YÖNTEMİYLE PELETLERİN SINIFLANDIRILMASI
-
2021 - 2024 Farklı Lokasyonda Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L.) Bitkisinin Önemli Teknolojik Özellikleri Üzerine Kurutma Koşullarının Etkileri
-
2021 - 2023 Domates Çeşitlerinin Besinsel Özelliklerine ve Kurutma Kinetiğine Farklı Kurutma Yöntemlerinin Etkisi
-
2021 - 2023 Farklı Koşullarda Kurutulan Yonca Otunun Yem Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Kurutma Sıcaklığının Meşe Palamudunun Yem Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2020 - 2022 Farklı Kurutma Koşullarının Dip Elmalarında (Malus communis L.) Fiziko-Mekanik ve Biyokimyasal Özelliklere Etkisi
-
2019 - 2021 Nohut ve Fasulye Tohumlarına Ait Bazı Fiziksel Özelliklerin Görüntü İşleme Tekniği ile Belirlenerek Mineral, Morfolojik ve Teknolojik Özelliklerle İlişkilendirilmesi
-
2018 - 2019 Görüntü İşleme Tabanlı Meyve Ağırlığı Tahmininde Farklı Yapay Sinir Ağları Yaklaşımı
-
2017 - 2019 Pülverizatör Memelerinde Püskürtme Açısının Sensör Tabanlı Kontrol Sistemiyle Tespit Edilmesi ve İşletme Parametrelerinin Hacimsel Dağılıma olan Etkisinin Doğrusal Hareketli Püskürtme Simülatörüyle Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Toprak A. N., Çetin N., Demir B.(Yürütücü), Köylü F., Sayıncı B.
-
2015 - 2016 TAM OTOMASYONLU MODEL BİR SERA TASARIMI