Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gaziantep’te kurutmalık olarak tüketilen bazı sebzelerde (bamya, acı ve tatlı biber, kabak, patlıcan) total antioksidan/oksidan seviyenin araştırılması

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022), Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.1073-1078 Sürdürülebilir Kalkınma

Besin Etiketi Okuma Alışkanlıkları Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışlarını Nasıl Etkiler?

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.389-390 Sürdürülebilir Kalkınma

Lise Son Sınıf Öğrencilerinde Stres Faktörünün Beslenme Üzerine Etkisi

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.377-378

Akne Vulgarisi Olan Üniversite Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.379-380

Ambalajlı Gıdalarda Yer Alan Beslenme Beyanları Türk Gıda Kodeksine Uygun Mu?

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.352-353

GELENEKSEL GIDALARIN TÜRK GIDA KODEKSİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.788-792

KADIN TÜKETİCİLERDE BESİN ETİKETİ OKUMA ALIŞKANLIĞI ve SAĞLIK OKURYAZARLIĞI ARASINDAKİ İLİŞKİ

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.353-366 Sürdürülebilir Kalkınma

LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNDE STRES FAKTÖRÜNÜN BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.287-288

ALERJİSİ OLAN VE OLMAYAN KADIN TÜKETİCİLERDE BESİN ETİKETİ OKUMA ALIŞKANLIKLARI

6. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2018, ss.178 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Functional Foods and Health Claims

Functional Foods and Nutraceuticals: Bioactive Compounds, Assoc. Prof. Dr. Haci Ahmet DEVECI, Editör, Livre De Lyon, Lyon, ss.15-30, 2022

Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Sistemleri

Pandemi Döneminde Sağlık Hizmetleri, Doç. Dr. Fatma BİRGİLİ,Prof. Dr. Nezihe BULUT UĞURLU, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.1-20, 2021

Metrikler

Yayın

18

Proje

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları