E. ÇELİK And G. YUVALI ÇELİK, "Bitki Uçucu Yağlarının Antimikrobiyal Özellikleri," Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi , vol.5, no.2, pp.1-6, 2007
ÇELİK, E. And YUVALI ÇELİK, G. 2007. Bitki Uçucu Yağlarının Antimikrobiyal Özellikleri. Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi , vol.5, no.2 , 1-6.
ÇELİK, E., & YUVALI ÇELİK, G., (2007). Bitki Uçucu Yağlarının Antimikrobiyal Özellikleri. Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi , vol.5, no.2, 1-6.
ÇELİK, Ebru, And GÖKÇEN YUVALI . "Bitki Uçucu Yağlarının Antimikrobiyal Özellikleri," Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi , vol.5, no.2, 1-6, 2007
ÇELİK, Ebru And YUVALI ÇELİK, GÖKÇEN. "Bitki Uçucu Yağlarının Antimikrobiyal Özellikleri." Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi , vol.5, no.2, pp.1-6, 2007
ÇELİK, E. And YUVALI ÇELİK, G. (2007) . "Bitki Uçucu Yağlarının Antimikrobiyal Özellikleri." Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi , vol.5, no.2, pp.1-6.
@article{article, author={Ebru ÇELİK And author={GÖKÇEN YUVALI }, title={Bitki Uçucu Yağlarının Antimikrobiyal Özellikleri}, journal={Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi}, year=2007, pages={1-6} }