O. Sağdıç Et Al. , "Nar Çekirdek ve Kabuk Ekstraktlarının Antioksidan, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri," 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.336, 2008
Sağdıç, O. Et Al. 2008. Nar Çekirdek ve Kabuk Ekstraktlarının Antioksidan, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri. 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , (Trabzon, Turkey), 336.
Sağdıç, O., ÖZTÜRK, I., EKİCİ, L., & YETİM, H., (2008). Nar Çekirdek ve Kabuk Ekstraktlarının Antioksidan, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri . 19. Ulusal Biyoloji Kongresi (pp.336). Trabzon, Turkey
Sağdıç, Osman Et Al. "Nar Çekirdek ve Kabuk Ekstraktlarının Antioksidan, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri," 19. Ulusal Biyoloji Kongresi, Trabzon, Turkey, 2008
Sağdıç, Osman Et Al. "Nar Çekirdek ve Kabuk Ekstraktlarının Antioksidan, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri." 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.336, 2008
Sağdıç, O. Et Al. (2008) . "Nar Çekirdek ve Kabuk Ekstraktlarının Antioksidan, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri." 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, p.336.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Nar Çekirdek ve Kabuk Ekstraktlarının Antioksidan, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri}, congress name={19. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2008}, pages={336} }