M. Yaman Et Al. , "Seleksiyonla Elde Edilmiş Bazı Ceviz Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğin SRAP Tekniği Kullanılarak Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.12, pp.2577-2582, 2020
Yaman, M. Et Al. 2020. Seleksiyonla Elde Edilmiş Bazı Ceviz Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğin SRAP Tekniği Kullanılarak Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.12 , 2577-2582.
Yaman, M., Yıldız, E., Pınar, H., Uzun, A., & Sümbül, A., (2020). Seleksiyonla Elde Edilmiş Bazı Ceviz Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğin SRAP Tekniği Kullanılarak Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.12, 2577-2582.
Yaman, Mehmet Et Al. "Seleksiyonla Elde Edilmiş Bazı Ceviz Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğin SRAP Tekniği Kullanılarak Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.12, 2577-2582, 2020
Yaman, Mehmet Et Al. "Seleksiyonla Elde Edilmiş Bazı Ceviz Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğin SRAP Tekniği Kullanılarak Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.12, pp.2577-2582, 2020
Yaman, M. Et Al. (2020) . "Seleksiyonla Elde Edilmiş Bazı Ceviz Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğin SRAP Tekniği Kullanılarak Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.12, pp.2577-2582.
@article{article, author={Mehmet Yaman Et Al. }, title={Seleksiyonla Elde Edilmiş Bazı Ceviz Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğin SRAP Tekniği Kullanılarak Belirlenmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2020, pages={2577-2582} }