Ş. PAMUK Et Al. , "Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi," 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Aydın, Turkey, pp.127-128, 2017
PAMUK, Ş. Et Al. 2017. Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi. 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Aydın, Turkey), 127-128.
PAMUK, Ş., Erdoğan, M., YILDIRIM, Y., HIZLISOY, H., & AL, S., (2017). Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi . 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.127-128). Aydın, Turkey
PAMUK, Şebnem Et Al. "Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi," 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Turkey, 2017
PAMUK, Şebnem Et Al. "Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi." 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Aydın, Turkey, pp.127-128, 2017
PAMUK, Ş. Et Al. (2017) . "Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi." 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Aydın, Turkey, pp.127-128.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şebnem PAMUK Et Al. }, title={Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi}, congress name={7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2017}, pages={127-128} }