H. H. Altınok Et Al. , "Kayseri İli Çerezlik Kabak Meyvelerinde Çürüme: Risk Faktörleri ve Öneriler," Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.166-176, 2019
Altınok, H. H. Et Al. 2019. Kayseri İli Çerezlik Kabak Meyvelerinde Çürüme: Risk Faktörleri ve Öneriler. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2 , 166-176.
Altınok, H. H., Çolak, E. Ş., & Altınok, M. A., (2019). Kayseri İli Çerezlik Kabak Meyvelerinde Çürüme: Risk Faktörleri ve Öneriler. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 166-176.
Altınok, HACER, ENDER ŞAHİN ÇOLAK, And MAHMUT ALPER ALTINOK. "Kayseri İli Çerezlik Kabak Meyvelerinde Çürüme: Risk Faktörleri ve Öneriler," Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 166-176, 2019
Altınok, HACER H. Et Al. "Kayseri İli Çerezlik Kabak Meyvelerinde Çürüme: Risk Faktörleri ve Öneriler." Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.166-176, 2019
Altınok, H. H. Çolak, E. Ş. And Altınok, M. A. (2019) . "Kayseri İli Çerezlik Kabak Meyvelerinde Çürüme: Risk Faktörleri ve Öneriler." Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.166-176.
@article{article, author={HACER HANDAN ALTINOK Et Al. }, title={Kayseri İli Çerezlik Kabak Meyvelerinde Çürüme: Risk Faktörleri ve Öneriler}, journal={Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={166-176} }