R. Kılıçhan And B. Kılıçhan, "Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri," CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ , vol.1, no.1, Çanakkale, Turkey, pp.16-17, 2014
Kılıçhan, R. And Kılıçhan, B. 2014. Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri. CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ , (Çanakkale, Turkey), 16-17.
Kılıçhan, R., & Kılıçhan, B., (2014). Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri . CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ (pp.16-17). Çanakkale, Turkey
Kılıçhan, REHA, And Bilgehan Kılıçhan. "Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri," CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Turkey, 2014
Kılıçhan, REHA And Kılıçhan, Bilgehan. "Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri." CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ , Çanakkale, Turkey, pp.16-17, 2014
Kılıçhan, R. And Kılıçhan, B. (2014) . "Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri." CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ , Çanakkale, Turkey, pp.16-17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={REHA KILIÇHAN And author={Bilgehan Kılıçhan}, title={Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri}, congress name={CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2014}, pages={16-17} }