A. Çakici Et Al. , "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü İlişkisi," Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.2, pp.117-148, 2016
Çakici, A. Et Al. 2016. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü İlişkisi. Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.2 , 117-148.
Çakici, A., Çalhan, H., & Karamustafa, K., (2016). Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü İlişkisi. Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.2, 117-148.
Çakici, Abdulcelil, HARUN ÇALHAN, And KURTULUŞ KARAMUSTAFA. "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü İlişkisi," Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.2, 117-148, 2016
Çakici, Abdulcelil Et Al. "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü İlişkisi." Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.2, pp.117-148, 2016
Çakici, A. Çalhan, H. And Karamustafa, K. (2016) . "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü İlişkisi." Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.2, pp.117-148.
@article{article, author={Abdulcelil Çakici Et Al. }, title={Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü İlişkisi}, journal={Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2016, pages={117-148} }