N. ERTAŞ ONMAZ Et Al. , "Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.," İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg , vol.40, no.1, pp.83-89, 2014
ERTAŞ ONMAZ, N. Et Al. 2014. Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.. İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg , vol.40, no.1 , 83-89.
ERTAŞ ONMAZ, N., AL, S., KARADAL, F., & GÖNÜLALAN, Z., (2014). Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.. İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg , vol.40, no.1, 83-89.
ERTAŞ ONMAZ, NURHAN Et Al. "Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.," İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg , vol.40, no.1, 83-89, 2014
ERTAŞ ONMAZ, NURHAN E. Et Al. "Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.." İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg , vol.40, no.1, pp.83-89, 2014
ERTAŞ ONMAZ, N. Et Al. (2014) . "Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.." İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg , vol.40, no.1, pp.83-89.
@article{article, author={NURHAN ERTAŞ ONMAZ Et Al. }, title={Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.}, journal={İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg}, year=2014, pages={83-89} }