S. DAY And S. UZUN, "Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Yaygın Fiğ Vicia sativa L Çeşitlerinin Çimlenme ve ilk Gelişim Dönemlerine Etkileri," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, pp.636-641, 2016
DAY, S. And UZUN, S. 2016. Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Yaygın Fiğ Vicia sativa L Çeşitlerinin Çimlenme ve ilk Gelişim Dönemlerine Etkileri. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4 , 636-641.
DAY, S., & UZUN, S., (2016). Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Yaygın Fiğ Vicia sativa L Çeşitlerinin Çimlenme ve ilk Gelişim Dönemlerine Etkileri. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, 636-641.
DAY, SİBEL, And SATI UZUN. "Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Yaygın Fiğ Vicia sativa L Çeşitlerinin Çimlenme ve ilk Gelişim Dönemlerine Etkileri," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, 636-641, 2016
DAY, SİBEL And UZUN, SATI. "Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Yaygın Fiğ Vicia sativa L Çeşitlerinin Çimlenme ve ilk Gelişim Dönemlerine Etkileri." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, pp.636-641, 2016
DAY, S. And UZUN, S. (2016) . "Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Yaygın Fiğ Vicia sativa L Çeşitlerinin Çimlenme ve ilk Gelişim Dönemlerine Etkileri." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, pp.636-641.
@article{article, author={SİBEL DAY And author={SATI UZUN}, title={Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Yaygın Fiğ Vicia sativa L Çeşitlerinin Çimlenme ve ilk Gelişim Dönemlerine Etkileri}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2016, pages={636-641} }