S. DIBLAN Et Al. , "Maillard Reaksiyon Ürünleri Olarak Protein-Karbonhidrat Konjugatlarının Enkapsülasyon Duvar Materyali Olarak Potansiyeli," TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ , vol.1, Ankara, Turkey, pp.51, 2022
DIBLAN, S. Et Al. 2022. Maillard Reaksiyon Ürünleri Olarak Protein-Karbonhidrat Konjugatlarının Enkapsülasyon Duvar Materyali Olarak Potansiyeli. TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ , (Ankara, Turkey), 51.
DIBLAN, S., AYDEMİR, L. Y., ERKİN, Ö. C., ÇAM, M., & ERBAY, Z., (2022). Maillard Reaksiyon Ürünleri Olarak Protein-Karbonhidrat Konjugatlarının Enkapsülasyon Duvar Materyali Olarak Potansiyeli . TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ (pp.51). Ankara, Turkey
DIBLAN, SEVGİN Et Al. "Maillard Reaksiyon Ürünleri Olarak Protein-Karbonhidrat Konjugatlarının Enkapsülasyon Duvar Materyali Olarak Potansiyeli," TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ, Ankara, Turkey, 2022
DIBLAN, SEVGİN Et Al. "Maillard Reaksiyon Ürünleri Olarak Protein-Karbonhidrat Konjugatlarının Enkapsülasyon Duvar Materyali Olarak Potansiyeli." TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.51, 2022
DIBLAN, S. Et Al. (2022) . "Maillard Reaksiyon Ürünleri Olarak Protein-Karbonhidrat Konjugatlarının Enkapsülasyon Duvar Materyali Olarak Potansiyeli." TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ , Ankara, Turkey, p.51.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVGİN DIBLAN Et Al. }, title={Maillard Reaksiyon Ürünleri Olarak Protein-Karbonhidrat Konjugatlarının Enkapsülasyon Duvar Materyali Olarak Potansiyeli}, congress name={TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2022}, pages={51} }