B. POLAT Et Al. , "Türkiye’xxde Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.650-652, 2010
POLAT, B. Et Al. 2010. Türkiye’xxde Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri. 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 650-652.
POLAT, B., KARAMAN, K., ÖZTÜRK, İ., & SAĞDIÇ, O., (2010). Türkiye’xxde Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri . 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.650-652).
POLAT, BÜŞRA Et Al. "Türkiye’xxde Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2010
POLAT, BÜŞRA Et Al. "Türkiye’xxde Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.650-652, 2010
POLAT, B. Et Al. (2010) . "Türkiye’xxde Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.650-652.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BÜŞRA POLAT Et Al. }, title={Türkiye’xxde Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri}, congress name={1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={}, country={}, year={2010}, pages={650-652} }