N. Arslan Et Al. , "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda Cucurbita pepo L Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi," 12. ulusal sebze tarım sempozyumu , Kayseri, Turkey, pp.1-2, 2019
Arslan, N. Et Al. 2019. Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda Cucurbita pepo L Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi. 12. ulusal sebze tarım sempozyumu , (Kayseri, Turkey), 1-2.
Arslan, N., Dalda Şekerci, A., Coşkun, Ö. F., & Gülşen, O., (2019). Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda Cucurbita pepo L Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi . 12. ulusal sebze tarım sempozyumu (pp.1-2). Kayseri, Turkey
Arslan, Neslihan Et Al. "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda Cucurbita pepo L Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi," 12. ulusal sebze tarım sempozyumu, Kayseri, Turkey, 2019
Arslan, Neslihan Et Al. "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda Cucurbita pepo L Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi." 12. ulusal sebze tarım sempozyumu , Kayseri, Turkey, pp.1-2, 2019
Arslan, N. Et Al. (2019) . "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda Cucurbita pepo L Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi." 12. ulusal sebze tarım sempozyumu , Kayseri, Turkey, pp.1-2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Neslihan Arslan Et Al. }, title={Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda Cucurbita pepo L Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi}, congress name={12. ulusal sebze tarım sempozyumu}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2019}, pages={1-2} }