N. GÜZEL And N. ERTAŞ ONMAZ, "Toplu Yemek Üretimi Yapan Bir İşletmede Personel ve Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Yönden Değerlendirilmesi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.3, pp.189-194, 2022
GÜZEL, N. And ERTAŞ ONMAZ, N. 2022. Toplu Yemek Üretimi Yapan Bir İşletmede Personel ve Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Yönden Değerlendirilmesi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.3 , 189-194.
GÜZEL, N., & ERTAŞ ONMAZ, N., (2022). Toplu Yemek Üretimi Yapan Bir İşletmede Personel ve Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Yönden Değerlendirilmesi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.3, 189-194.
GÜZEL, Nazlı, And NURHAN ERTAŞ ONMAZ. "Toplu Yemek Üretimi Yapan Bir İşletmede Personel ve Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Yönden Değerlendirilmesi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.3, 189-194, 2022
GÜZEL, Nazlı And ERTAŞ ONMAZ, NURHAN E. . "Toplu Yemek Üretimi Yapan Bir İşletmede Personel ve Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Yönden Değerlendirilmesi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.3, pp.189-194, 2022
GÜZEL, N. And ERTAŞ ONMAZ, N. (2022) . "Toplu Yemek Üretimi Yapan Bir İşletmede Personel ve Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Yönden Değerlendirilmesi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, no.3, pp.189-194.
@article{article, author={Nazlı GÜZEL And author={NURHAN ERTAŞ ONMAZ}, title={Toplu Yemek Üretimi Yapan Bir İşletmede Personel ve Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Yönden Değerlendirilmesi}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2022, pages={189-194} }