E. YILDIZ, "Restoran İşletmelerine Giriş," In Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar , Ankara: Detay Yayıncılık, 2010, pp.19-37.
YILDIZ, E. Restoran İşletmelerine Giriş. 2010. In Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar , Detay Yayıncılık, Ankara, 19-37.
YILDIZ, E., (2010). Restoran İşletmelerine Giriş. Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar (pp.19-37), Ankara: Detay Yayıncılık.
YILDIZ, ERŞAN. "Restoran İşletmelerine Giriş." In Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar , 19-37. Ankara: Detay Yayıncılık, 2010
YILDIZ, ERŞAN. "Restoran İşletmelerine Giriş." Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar , Detay Yayıncılık, 2010, pp.19-37.
YILDIZ, E. (2010) "Restoran İşletmelerine Giriş", Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={ERŞAN YILDIZ}, chaptertitle={Restoran İşletmelerine Giriş}, booktitle={ Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2010} }