M. ÇAM And S. Ersus, "Dondurarak Kurutulmuş Çilek Meyvesinin Toplam Fenolik Madde İçeriğinin ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , vol.1, Erzurum, Turkey, pp.245-248, 2008
ÇAM, M. And Ersus, S. 2008. Dondurarak Kurutulmuş Çilek Meyvesinin Toplam Fenolik Madde İçeriğinin ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 245-248.
ÇAM, M., & Ersus, S., (2008). Dondurarak Kurutulmuş Çilek Meyvesinin Toplam Fenolik Madde İçeriğinin ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.245-248). Erzurum, Turkey
ÇAM, MUSTAFA, And Seda Ersus. "Dondurarak Kurutulmuş Çilek Meyvesinin Toplam Fenolik Madde İçeriğinin ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
ÇAM, MUSTAFA And Ersus, Seda. "Dondurarak Kurutulmuş Çilek Meyvesinin Toplam Fenolik Madde İçeriğinin ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.245-248, 2008
ÇAM, M. And Ersus, S. (2008) . "Dondurarak Kurutulmuş Çilek Meyvesinin Toplam Fenolik Madde İçeriğinin ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.245-248.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ÇAM And author={Seda Ersus}, title={Dondurarak Kurutulmuş Çilek Meyvesinin Toplam Fenolik Madde İçeriğinin ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={245-248} }