B. BAKIR And G. ŞAHİN, "Fonksiyonel Besin Tarçının Kan Şekeri Kontrolüne Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, pp.291, 2017
BAKIR, B. And ŞAHİN, G. 2017. Fonksiyonel Besin Tarçının Kan Şekeri Kontrolüne Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , (Sivas, Turkey), 291.
BAKIR, B., & ŞAHİN, G., (2017). Fonksiyonel Besin Tarçının Kan Şekeri Kontrolüne Etkisi . İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.291). Sivas, Turkey
BAKIR, BUSE, And GİZEM AYTEKİN ŞAHİN. "Fonksiyonel Besin Tarçının Kan Şekeri Kontrolüne Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Turkey, 2017
BAKIR, BUSE And ŞAHİN, GİZEM A. . "Fonksiyonel Besin Tarçının Kan Şekeri Kontrolüne Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, pp.291, 2017
BAKIR, B. And ŞAHİN, G. (2017) . "Fonksiyonel Besin Tarçının Kan Şekeri Kontrolüne Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, p.291.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BUSE BAKIR And author={GİZEM AYTEKİN ŞAHİN}, title={Fonksiyonel Besin Tarçının Kan Şekeri Kontrolüne Etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2017}, pages={291} }