T. Dursun Çapar, " Murt Meyvesinin Biyoaktif Özelliklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Optimizasyonu," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.1, pp.1-13, 2023
Dursun Çapar, T. 2023. Murt Meyvesinin Biyoaktif Özelliklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Optimizasyonu. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.1 , 1-13.
Dursun Çapar, T., (2023). Murt Meyvesinin Biyoaktif Özelliklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Optimizasyonu. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.1, 1-13.
Dursun Çapar, TUĞBA. " Murt Meyvesinin Biyoaktif Özelliklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Optimizasyonu," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.1, 1-13, 2023
Dursun Çapar, TUĞBA D. . " Murt Meyvesinin Biyoaktif Özelliklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Optimizasyonu." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.1, pp.1-13, 2023
Dursun Çapar, T. (2023) . " Murt Meyvesinin Biyoaktif Özelliklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Optimizasyonu." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.1, pp.1-13.
@article{article, author={TUĞBA DURSUN ÇAPAR}, title={ Murt Meyvesinin Biyoaktif Özelliklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Optimizasyonu}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2023, pages={1-13} }