M. DOĞAN Et Al. , "L-Karnitinin İnsan Sağlığı ve Beslenmedeki Önemi," III. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.585-598, 2003
DOĞAN, M. Et Al. 2003. L-Karnitinin İnsan Sağlığı ve Beslenmedeki Önemi. III. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 585-598.
DOĞAN, M., Kayacıer, A., & Yetim, H., (2003). L-Karnitinin İnsan Sağlığı ve Beslenmedeki Önemi . III. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.585-598). Ankara, Turkey
DOĞAN, MAHMUT, A Kayacıer, And Hasan YETİM. "L-Karnitinin İnsan Sağlığı ve Beslenmedeki Önemi," III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2003
DOĞAN, MAHMUT Et Al. "L-Karnitinin İnsan Sağlığı ve Beslenmedeki Önemi." III. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.585-598, 2003
DOĞAN, M. Kayacıer, A. And Yetim, H. (2003) . "L-Karnitinin İnsan Sağlığı ve Beslenmedeki Önemi." III. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.585-598.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MAHMUT DOĞAN Et Al. }, title={L-Karnitinin İnsan Sağlığı ve Beslenmedeki Önemi}, congress name={III. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={585-598} }