H. Çalhan And R. Kılıçhan, "Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar," In İleri Mutfak Bilimleri , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.205-228.
Çalhan, H. And Kılıçhan, R. Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar. 2021. In İleri Mutfak Bilimleri , Detay Yayıncılık, Ankara, 205-228.
Çalhan, H., & Kılıçhan, R., (2021). Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar. İleri Mutfak Bilimleri (pp.205-228), Ankara: Detay Yayıncılık.
Çalhan, HARUN, And REHA KILIÇHAN. "Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar." In İleri Mutfak Bilimleri , 205-228. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021
Çalhan, HARUN And Kılıçhan, REHA. "Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar." İleri Mutfak Bilimleri , Detay Yayıncılık, 2021, pp.205-228.
Çalhan, H. And Kılıçhan, R. (2021) "Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar", İleri Mutfak Bilimleri . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={HARUN ÇALHAN And author ={REHA KILIÇHAN}, chaptertitle={Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar}, booktitle={ İleri Mutfak Bilimleri}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }