S. ERDOĞDU Et Al. , "Çiğ süt ve peynirlerden Brucella spp. izolasyonu ve elde edilen izolatların Fenotipik ve moleküler yöntemler ile biyotiplendirilmesi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, pp.94-102, 2018
ERDOĞDU, S. Et Al. 2018. Çiğ süt ve peynirlerden Brucella spp. izolasyonu ve elde edilen izolatların Fenotipik ve moleküler yöntemler ile biyotiplendirilmesi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2 , 94-102.
ERDOĞDU, S., ABAY, S., & AYDIN, F., (2018). Çiğ süt ve peynirlerden Brucella spp. izolasyonu ve elde edilen izolatların Fenotipik ve moleküler yöntemler ile biyotiplendirilmesi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, 94-102.
ERDOĞDU, SEVGİ, SEÇİL ABAY, And FUAT AYDIN. "Çiğ süt ve peynirlerden Brucella spp. izolasyonu ve elde edilen izolatların Fenotipik ve moleküler yöntemler ile biyotiplendirilmesi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, 94-102, 2018
ERDOĞDU, SEVGİ Et Al. "Çiğ süt ve peynirlerden Brucella spp. izolasyonu ve elde edilen izolatların Fenotipik ve moleküler yöntemler ile biyotiplendirilmesi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, pp.94-102, 2018
ERDOĞDU, S. ABAY, S. And AYDIN, F. (2018) . "Çiğ süt ve peynirlerden Brucella spp. izolasyonu ve elde edilen izolatların Fenotipik ve moleküler yöntemler ile biyotiplendirilmesi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.2, pp.94-102.
@article{article, author={SEVGİ ERDOĞDU Et Al. }, title={Çiğ süt ve peynirlerden Brucella spp. izolasyonu ve elde edilen izolatların Fenotipik ve moleküler yöntemler ile biyotiplendirilmesi}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={94-102} }