H. YETİŞİR. Karpuzda Anaçların Bitkisel Gelişim, Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri. : Lambert Academic Publishing2016, pp.0
YETİŞİR, H. 2016. Karpuzda Anaçların Bitkisel Gelişim, Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri . Lambert Academic Publishing.
YETİŞİR, H., (2016). Karpuzda Anaçların Bitkisel Gelişim, Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri . : Lambert Academic Publishing.
YETİŞİR, HALİT. Karpuzda Anaçların Bitkisel Gelişim, Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri : Lambert Academic Publishing, 2016
YETİŞİR, HALİT. Karpuzda Anaçların Bitkisel Gelişim, Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri . Lambert Academic Publishing, 2016.
YETİŞİR, H. (2016) Karpuzda Anaçların Bitkisel Gelişim, Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri . 1st edn. : Lambert Academic Publishing.
@book{book, author={HALİT YETİŞİR}, title={Karpuzda Anaçların Bitkisel Gelişim, Verim Ve Kalite Üzerine Etkileri}, publisher={Lambert Academic Publishing}, year={2016} }