M. Ç. Soylu Et Al. , "Besinlerin Glisemik İndeksinin Belirlenmesi: Kestane Bal Örneği," 50. Ulusal Diyabet Kongresi (National Diabetes Congress) , Antalya, Turkey, pp.231, 2014
Soylu, M. Ç. Et Al. 2014. Besinlerin Glisemik İndeksinin Belirlenmesi: Kestane Bal Örneği. 50. Ulusal Diyabet Kongresi (National Diabetes Congress) , (Antalya, Turkey), 231.
Soylu, M. Ç., İnanç, N., & SİLİCİ, S., (2014). Besinlerin Glisemik İndeksinin Belirlenmesi: Kestane Bal Örneği . 50. Ulusal Diyabet Kongresi (National Diabetes Congress) (pp.231). Antalya, Turkey
Soylu, Mehmet, Neriman İNANÇ, And SİBEL SİLİCİ. "Besinlerin Glisemik İndeksinin Belirlenmesi: Kestane Bal Örneği," 50. Ulusal Diyabet Kongresi (National Diabetes Congress), Antalya, Turkey, 2014
Soylu, Mehmet Ç. Et Al. "Besinlerin Glisemik İndeksinin Belirlenmesi: Kestane Bal Örneği." 50. Ulusal Diyabet Kongresi (National Diabetes Congress) , Antalya, Turkey, pp.231, 2014
Soylu, M. Ç. İnanç, N. And SİLİCİ, S. (2014) . "Besinlerin Glisemik İndeksinin Belirlenmesi: Kestane Bal Örneği." 50. Ulusal Diyabet Kongresi (National Diabetes Congress) , Antalya, Turkey, p.231.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Çağrı Soylu Et Al. }, title={Besinlerin Glisemik İndeksinin Belirlenmesi: Kestane Bal Örneği}, congress name={50. Ulusal Diyabet Kongresi (National Diabetes Congress)}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2014}, pages={231} }