H. Alaşalvar And M. ÇAM, "Mikroenkapsüle Nane Tozundan Soğuk Çay Üretimi ve Duyusal Özellikleri," Türkiye 12. Gıda Kongresi , vol.1, no.1, Edirne, Turkey, pp.65, 2016
Alaşalvar, H. And ÇAM, M. 2016. Mikroenkapsüle Nane Tozundan Soğuk Çay Üretimi ve Duyusal Özellikleri. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 65.
Alaşalvar, H., & ÇAM, M., (2016). Mikroenkapsüle Nane Tozundan Soğuk Çay Üretimi ve Duyusal Özellikleri . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.65). Edirne, Turkey
Alaşalvar, Hamza, And MUSTAFA ÇAM. "Mikroenkapsüle Nane Tozundan Soğuk Çay Üretimi ve Duyusal Özellikleri," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Alaşalvar, Hamza And ÇAM, MUSTAFA. "Mikroenkapsüle Nane Tozundan Soğuk Çay Üretimi ve Duyusal Özellikleri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.65, 2016
Alaşalvar, H. And ÇAM, M. (2016) . "Mikroenkapsüle Nane Tozundan Soğuk Çay Üretimi ve Duyusal Özellikleri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.65.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hamza Alaşalvar And author={MUSTAFA ÇAM}, title={Mikroenkapsüle Nane Tozundan Soğuk Çay Üretimi ve Duyusal Özellikleri}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={65} }