S. Kabalı And N. Öner, "Sürdürülebilirlik ve Nordik Diyeti," 2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, pp.64-69, 2023
Kabalı, S. And Öner, N. 2023. Sürdürülebilirlik ve Nordik Diyeti. 2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium , (Mersin, Turkey), 64-69.
Kabalı, S., & Öner, N., (2023). Sürdürülebilirlik ve Nordik Diyeti . 2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium (pp.64-69). Mersin, Turkey
Kabalı, Sevtap, And NESLİHAN ÖNER. "Sürdürülebilirlik ve Nordik Diyeti," 2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Turkey, 2023
Kabalı, Sevtap And Öner, NESLİHAN. "Sürdürülebilirlik ve Nordik Diyeti." 2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, pp.64-69, 2023
Kabalı, S. And Öner, N. (2023) . "Sürdürülebilirlik ve Nordik Diyeti." 2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, pp.64-69.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sevtap Kabalı And author={NESLİHAN ÖNER}, title={Sürdürülebilirlik ve Nordik Diyeti}, congress name={2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}, pages={64-69} }