B. Sevim Et Al. , "Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Tespiti," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.10, pp.1216-1220, 2017
Sevim, B. Et Al. 2017. Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Tespiti. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.10 , 1216-1220.
Sevim, B., Ayaşan, T., Ülger, İ., Ergül, Ş., Aykanat, S., & Çoşkun, A. M., (2017). Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Tespiti. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.10, 1216-1220.
Sevim, Behlül Et Al. "Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Tespiti," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.10, 1216-1220, 2017
Sevim, Behlül Et Al. "Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Tespiti." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.10, pp.1216-1220, 2017
Sevim, B. Et Al. (2017) . "Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Tespiti." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.10, pp.1216-1220.
@article{article, author={Behlül Sevim Et Al. }, title={Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Tespiti}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2017, pages={1216-1220} }