P. Ülker, "Uluslararası Pişirme Yöntemleri," In Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2024, pp.201-218.
Ülker, P. Uluslararası Pişirme Yöntemleri. 2024. In Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 201-218.
Ülker, P., (2024). Uluslararası Pişirme Yöntemleri. Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş (pp.201-218), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
Ülker, PEMBE. "Uluslararası Pişirme Yöntemleri." In Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş , 201-218. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2024
Ülker, PEMBE. "Uluslararası Pişirme Yöntemleri." Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş , Nobel Yayın Dağıtım, 2024, pp.201-218.
Ülker, P. (2024) "Uluslararası Pişirme Yöntemleri", Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={PEMBE ÜLKER}, chaptertitle={Uluslararası Pişirme Yöntemleri}, booktitle={ Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2024} }