S. Gökmen Et Al. , "Biyoteknolojideki gelişmelerin helal gıda tüketimindeki yeri ve önemi," Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.586-587, 2013
Gökmen, S. Et Al. 2013. Biyoteknolojideki gelişmelerin helal gıda tüketimindeki yeri ve önemi. Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , (Konya, Turkey), 586-587.
Gökmen, S., Sarıçoban, C., Kozan, H. İ., & YETİM, H., (2013). Biyoteknolojideki gelişmelerin helal gıda tüketimindeki yeri ve önemi . Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi (pp.586-587). Konya, Turkey
Gökmen, Süleyman Et Al. "Biyoteknolojideki gelişmelerin helal gıda tüketimindeki yeri ve önemi," Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Turkey, 2013
Gökmen, Süleyman Et Al. "Biyoteknolojideki gelişmelerin helal gıda tüketimindeki yeri ve önemi." Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.586-587, 2013
Gökmen, S. Et Al. (2013) . "Biyoteknolojideki gelişmelerin helal gıda tüketimindeki yeri ve önemi." Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.586-587.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Süleyman Gökmen Et Al. }, title={Biyoteknolojideki gelişmelerin helal gıda tüketimindeki yeri ve önemi}, congress name={Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={586-587} }