G. HATİP Et Al. , "Enkapsülasyon Prosesinde Biyotaşıyıcı Olarak Maya Hücrelerinin Kullanımı," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, 2022
HATİP, G. Et Al. 2022. Enkapsülasyon Prosesinde Biyotaşıyıcı Olarak Maya Hücrelerinin Kullanımı. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10 .
HATİP, G., TÜRKAY, Ş. N., & KARAMAN, K., (2022). Enkapsülasyon Prosesinde Biyotaşıyıcı Olarak Maya Hücrelerinin Kullanımı. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10.
HATİP, GAMZE, ŞEYDA NUR TÜRKAY, And KEVSER KARAMAN. "Enkapsülasyon Prosesinde Biyotaşıyıcı Olarak Maya Hücrelerinin Kullanımı," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, 2022
HATİP, GAMZE Et Al. "Enkapsülasyon Prosesinde Biyotaşıyıcı Olarak Maya Hücrelerinin Kullanımı." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, 2022
HATİP, G. TÜRKAY, Ş. N. And KARAMAN, K. (2022) . "Enkapsülasyon Prosesinde Biyotaşıyıcı Olarak Maya Hücrelerinin Kullanımı." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10.
@article{article, author={GAMZE HATİP Et Al. }, title={Enkapsülasyon Prosesinde Biyotaşıyıcı Olarak Maya Hücrelerinin Kullanımı}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2022}