H. YALÇIN And H. KAVUNCUOĞLU, "Soğanın Antioksidan Özellikleri," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.1, 2012
YALÇIN, H. And KAVUNCUOĞLU, H. 2012. Soğanın Antioksidan Özellikleri. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 1.
YALÇIN, H., & KAVUNCUOĞLU, H., (2012). Soğanın Antioksidan Özellikleri . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Konya, Turkey
YALÇIN, HASAN, And Hatice KAVUNCUOĞLU. "Soğanın Antioksidan Özellikleri," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
YALÇIN, HASAN And KAVUNCUOĞLU, Hatice. "Soğanın Antioksidan Özellikleri." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.1, 2012
YALÇIN, H. And KAVUNCUOĞLU, H. (2012) . "Soğanın Antioksidan Özellikleri." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN YALÇIN And author={Hatice KAVUNCUOĞLU}, title={Soğanın Antioksidan Özellikleri}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={1} }