Atıf Formatları
Soğanın Antioksidan Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. YALÇIN And H. KAVUNCUOĞLU, "Soğanın Antioksidan Özellikleri," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.1, 2012

YALÇIN, H. And KAVUNCUOĞLU, H. 2012. Soğanın Antioksidan Özellikleri. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 1.

YALÇIN, H., & KAVUNCUOĞLU, H., (2012). Soğanın Antioksidan Özellikleri . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Konya, Turkey

YALÇIN, HASAN, And Hatice KAVUNCUOĞLU. "Soğanın Antioksidan Özellikleri," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

YALÇIN, HASAN And KAVUNCUOĞLU, Hatice. "Soğanın Antioksidan Özellikleri." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.1, 2012

YALÇIN, H. And KAVUNCUOĞLU, H. (2012) . "Soğanın Antioksidan Özellikleri." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN YALÇIN And author={Hatice KAVUNCUOĞLU}, title={Soğanın Antioksidan Özellikleri}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={1} }