N. ÇETİN Et Al. , "Isı stresine (35 oC) Maruz bırakılan bıldırcınlarda yeme ilave edilen magnezyumun bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , no.3, pp.15-20, 2006
ÇETİN, N. Et Al. 2006. Isı stresine (35 oC) Maruz bırakılan bıldırcınlarda yeme ilave edilen magnezyumun bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , no.3 , 15-20.
ÇETİN, N., ÇETİN, E., & KÜÇÜK, O., (2006). Isı stresine (35 oC) Maruz bırakılan bıldırcınlarda yeme ilave edilen magnezyumun bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , no.3, 15-20.
ÇETİN, Nazmi, EBRU ÇETİN, And OSMAN KÜÇÜK. "Isı stresine (35 oC) Maruz bırakılan bıldırcınlarda yeme ilave edilen magnezyumun bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , no.3, 15-20, 2006
ÇETİN, Nazmi Et Al. "Isı stresine (35 oC) Maruz bırakılan bıldırcınlarda yeme ilave edilen magnezyumun bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , no.3, pp.15-20, 2006
ÇETİN, N. ÇETİN, E. And KÜÇÜK, O. (2006) . "Isı stresine (35 oC) Maruz bırakılan bıldırcınlarda yeme ilave edilen magnezyumun bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , no.3, pp.15-20.
@article{article, author={Nazmi ÇETİN Et Al. }, title={Isı stresine (35 oC) Maruz bırakılan bıldırcınlarda yeme ilave edilen magnezyumun bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2006, pages={15-20} }