H. PINAR Et Al. , "Moleküler Markörler Kullanılarak Fitoftoraya (Phytophthora capsici Leon) Tolerant Endüstriyel Biber Çeşitlerinin Geliştirilmesi," 5th International Congress on Vocational and Technical Sciences , 2019
PINAR, H. Et Al. 2019. Moleküler Markörler Kullanılarak Fitoftoraya (Phytophthora capsici Leon) Tolerant Endüstriyel Biber Çeşitlerinin Geliştirilmesi. 5th International Congress on Vocational and Technical Sciences .
PINAR, H., UZUN, A., & HANCI, F., (2019). Moleküler Markörler Kullanılarak Fitoftoraya (Phytophthora capsici Leon) Tolerant Endüstriyel Biber Çeşitlerinin Geliştirilmesi . 5th International Congress on Vocational and Technical Sciences
PINAR, HASAN, AYDIN UZUN, And FATİH HANCI. "Moleküler Markörler Kullanılarak Fitoftoraya (Phytophthora capsici Leon) Tolerant Endüstriyel Biber Çeşitlerinin Geliştirilmesi," 5th International Congress on Vocational and Technical Sciences, 2019
PINAR, HASAN Et Al. "Moleküler Markörler Kullanılarak Fitoftoraya (Phytophthora capsici Leon) Tolerant Endüstriyel Biber Çeşitlerinin Geliştirilmesi." 5th International Congress on Vocational and Technical Sciences , 2019
PINAR, H. UZUN, A. And HANCI, F. (2019) . "Moleküler Markörler Kullanılarak Fitoftoraya (Phytophthora capsici Leon) Tolerant Endüstriyel Biber Çeşitlerinin Geliştirilmesi." 5th International Congress on Vocational and Technical Sciences .
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN PINAR Et Al. }, title={Moleküler Markörler Kullanılarak Fitoftoraya (Phytophthora capsici Leon) Tolerant Endüstriyel Biber Çeşitlerinin Geliştirilmesi}, congress name={5th International Congress on Vocational and Technical Sciences}, city={}, country={}, year={2019}}