M. POLAT Et Al. , "Toxoplasma gondii pozitif bireylerde ileri protein oksidasyon ürünü düzeylerinin değerlendirilmesi.," ERÜ Sağlık Bil Derg, , vol.21, no.3, pp.200-204, 2012
POLAT, M. Et Al. 2012. Toxoplasma gondii pozitif bireylerde ileri protein oksidasyon ürünü düzeylerinin değerlendirilmesi.. ERÜ Sağlık Bil Derg, , vol.21, no.3 , 200-204.
POLAT, M., KILIÇ, E., YAZAR, S., & ÇETİNKAYA, Ü., (2012). Toxoplasma gondii pozitif bireylerde ileri protein oksidasyon ürünü düzeylerinin değerlendirilmesi.. ERÜ Sağlık Bil Derg, , vol.21, no.3, 200-204.
POLAT, Mehtap Et Al. "Toxoplasma gondii pozitif bireylerde ileri protein oksidasyon ürünü düzeylerinin değerlendirilmesi.," ERÜ Sağlık Bil Derg, , vol.21, no.3, 200-204, 2012
POLAT, Mehtap Et Al. "Toxoplasma gondii pozitif bireylerde ileri protein oksidasyon ürünü düzeylerinin değerlendirilmesi.." ERÜ Sağlık Bil Derg, , vol.21, no.3, pp.200-204, 2012
POLAT, M. Et Al. (2012) . "Toxoplasma gondii pozitif bireylerde ileri protein oksidasyon ürünü düzeylerinin değerlendirilmesi.." ERÜ Sağlık Bil Derg, , vol.21, no.3, pp.200-204.
@article{article, author={Mehtap POLAT Et Al. }, title={Toxoplasma gondii pozitif bireylerde ileri protein oksidasyon ürünü düzeylerinin değerlendirilmesi.}, journal={ERÜ Sağlık Bil Derg,}, year=2012, pages={200-204} }