M. A. UMARUSMAN Et Al. , "Farklı Böğürtlen (Rubus fruticosus L.) Çeşitlerinin Klasik ve Yeni Nesil Doku Kültürü Teknikleri ile Mikroçoğaltım Olanaklarının Araştırılması," Alatarım , vol.19, no.2, pp.75-84, 2020
UMARUSMAN, M. A. Et Al. 2020. Farklı Böğürtlen (Rubus fruticosus L.) Çeşitlerinin Klasik ve Yeni Nesil Doku Kültürü Teknikleri ile Mikroçoğaltım Olanaklarının Araştırılması. Alatarım , vol.19, no.2 , 75-84.
UMARUSMAN, M. A., ŞİMŞEK, Ö., BİÇEN, B., SERÇE, S., & KAÇAR, Y., (2020). Farklı Böğürtlen (Rubus fruticosus L.) Çeşitlerinin Klasik ve Yeni Nesil Doku Kültürü Teknikleri ile Mikroçoğaltım Olanaklarının Araştırılması. Alatarım , vol.19, no.2, 75-84.
UMARUSMAN, MUSTAFA Et Al. "Farklı Böğürtlen (Rubus fruticosus L.) Çeşitlerinin Klasik ve Yeni Nesil Doku Kültürü Teknikleri ile Mikroçoğaltım Olanaklarının Araştırılması," Alatarım , vol.19, no.2, 75-84, 2020
UMARUSMAN, MUSTAFA A. Et Al. "Farklı Böğürtlen (Rubus fruticosus L.) Çeşitlerinin Klasik ve Yeni Nesil Doku Kültürü Teknikleri ile Mikroçoğaltım Olanaklarının Araştırılması." Alatarım , vol.19, no.2, pp.75-84, 2020
UMARUSMAN, M. A. Et Al. (2020) . "Farklı Böğürtlen (Rubus fruticosus L.) Çeşitlerinin Klasik ve Yeni Nesil Doku Kültürü Teknikleri ile Mikroçoğaltım Olanaklarının Araştırılması." Alatarım , vol.19, no.2, pp.75-84.
@article{article, author={MUSTAFA ALPARSLAN UMARUSMAN Et Al. }, title={Farklı Böğürtlen (Rubus fruticosus L.) Çeşitlerinin Klasik ve Yeni Nesil Doku Kültürü Teknikleri ile Mikroçoğaltım Olanaklarının Araştırılması}, journal={Alatarım}, year=2020, pages={75-84} }