Z. N. Nahya, "Food, Cuisine and Culture," In Sociology of Food , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2021, pp.85-109.
Nahya, Z. N. Food, Cuisine and Culture. 2021. In Sociology of Food , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 85-109.
Nahya, Z. N., (2021). Food, Cuisine and Culture. Sociology of Food (pp.85-109), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
Nahya, ZELİHA. "Food, Cuisine and Culture." In Sociology of Food , 85-109. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2021
Nahya, ZELİHA N. . "Food, Cuisine and Culture." Sociology of Food , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2021, pp.85-109.
Nahya, Z. N. (2021) "Food, Cuisine and Culture", Sociology of Food . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ZELİHA NİLÜFER NAHYA}, chaptertitle={Food, Cuisine and Culture}, booktitle={ Sociology of Food}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2021} }