G. ÖZUĞUR And M. HAYTA, "Tahıl esaslı glutensiz ürünlerin besinsel ve teknolojik özelliklerinin iyileştirilmesi," GIDA , vol.36, pp.287-294, 2011
ÖZUĞUR, G. And HAYTA, M. 2011. Tahıl esaslı glutensiz ürünlerin besinsel ve teknolojik özelliklerinin iyileştirilmesi. GIDA , vol.36 , 287-294.
ÖZUĞUR, G., & HAYTA, M., (2011). Tahıl esaslı glutensiz ürünlerin besinsel ve teknolojik özelliklerinin iyileştirilmesi. GIDA , vol.36, 287-294.
ÖZUĞUR, Gamze, And MEHMET HAYTA. "Tahıl esaslı glutensiz ürünlerin besinsel ve teknolojik özelliklerinin iyileştirilmesi," GIDA , vol.36, 287-294, 2011
ÖZUĞUR, Gamze And HAYTA, MEHMET. "Tahıl esaslı glutensiz ürünlerin besinsel ve teknolojik özelliklerinin iyileştirilmesi." GIDA , vol.36, pp.287-294, 2011
ÖZUĞUR, G. And HAYTA, M. (2011) . "Tahıl esaslı glutensiz ürünlerin besinsel ve teknolojik özelliklerinin iyileştirilmesi." GIDA , vol.36, pp.287-294.
@article{article, author={Gamze ÖZUĞUR And author={MEHMET HAYTA}, title={Tahıl esaslı glutensiz ürünlerin besinsel ve teknolojik özelliklerinin iyileştirilmesi}, journal={GIDA}, year=2011, pages={287-294} }