H. Kırnak Et Al. , "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi," Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research (GBAD) , vol.6, pp.168-176, 2017
Kırnak, H. Et Al. 2017. Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi. Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research (GBAD) , vol.6 , 168-176.
Kırnak, H., Varol, İ. S., İrik, H. A., & Özaktan, H., (2017). Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi. Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research (GBAD) , vol.6, 168-176.
Kırnak, Halil Et Al. "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi," Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research (GBAD) , vol.6, 168-176, 2017
Kırnak, Halil Et Al. "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi." Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research (GBAD) , vol.6, pp.168-176, 2017
Kırnak, H. Et Al. (2017) . "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi." Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research (GBAD) , vol.6, pp.168-176.
@article{article, author={Halil Kırnak Et Al. }, title={Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi}, journal={Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research (GBAD)}, year=2017, pages={168-176} }