M. T. Yilmaz Et Al. , "Gıda ürünlerine katılan sığır ve domuz jelatinlerinin orijinlerinin yeni bir metot ile belirlenmesi: Jelatindeki markır peptidlerinin tespit edilmesinde, NAOUPLC-ESI-Q-TOF-MS tabanlı bağımsız bir veri toplama tekniğinin kullanılması," Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.622-623, 2013
Yilmaz, M. T. Et Al. 2013. Gıda ürünlerine katılan sığır ve domuz jelatinlerinin orijinlerinin yeni bir metot ile belirlenmesi: Jelatindeki markır peptidlerinin tespit edilmesinde, NAOUPLC-ESI-Q-TOF-MS tabanlı bağımsız bir veri toplama tekniğinin kullanılması. Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , (Konya, Turkey), 622-623.
Yilmaz, M. T., KESMEN, Z., Baykal, B., SAĞDIÇ, O., Kulen, O., Kacar, O., ... YETİM, H.(2013). Gıda ürünlerine katılan sığır ve domuz jelatinlerinin orijinlerinin yeni bir metot ile belirlenmesi: Jelatindeki markır peptidlerinin tespit edilmesinde, NAOUPLC-ESI-Q-TOF-MS tabanlı bağımsız bir veri toplama tekniğinin kullanılması . Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi (pp.622-623). Konya, Turkey
Yilmaz, Mustafa Et Al. "Gıda ürünlerine katılan sığır ve domuz jelatinlerinin orijinlerinin yeni bir metot ile belirlenmesi: Jelatindeki markır peptidlerinin tespit edilmesinde, NAOUPLC-ESI-Q-TOF-MS tabanlı bağımsız bir veri toplama tekniğinin kullanılması," Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Turkey, 2013
Yilmaz, Mustafa T. Et Al. "Gıda ürünlerine katılan sığır ve domuz jelatinlerinin orijinlerinin yeni bir metot ile belirlenmesi: Jelatindeki markır peptidlerinin tespit edilmesinde, NAOUPLC-ESI-Q-TOF-MS tabanlı bağımsız bir veri toplama tekniğinin kullanılması." Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.622-623, 2013
Yilmaz, M. T. Et Al. (2013) . "Gıda ürünlerine katılan sığır ve domuz jelatinlerinin orijinlerinin yeni bir metot ile belirlenmesi: Jelatindeki markır peptidlerinin tespit edilmesinde, NAOUPLC-ESI-Q-TOF-MS tabanlı bağımsız bir veri toplama tekniğinin kullanılması." Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.622-623.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa T. Yilmaz Et Al. }, title={Gıda ürünlerine katılan sığır ve domuz jelatinlerinin orijinlerinin yeni bir metot ile belirlenmesi: Jelatindeki markır peptidlerinin tespit edilmesinde, NAOUPLC-ESI-Q-TOF-MS tabanlı bağımsız bir veri toplama tekniğinin kullanılması}, congress name={Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={622-623} }