T. ŞENGÜL Et Al. , "GAP Bölgesindeki Tavukçuluk İşletmelerinin Teknik ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi," Uluslararası Hayvancılık’99 Kongresi , vol.1, pp.274-282, 1999
ŞENGÜL, T. Et Al. 1999. GAP Bölgesindeki Tavukçuluk İşletmelerinin Teknik ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi. Uluslararası Hayvancılık’99 Kongresi , 274-282.
ŞENGÜL, T., KARLI, B., & KONCA, Y., (1999). GAP Bölgesindeki Tavukçuluk İşletmelerinin Teknik ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi . Uluslararası Hayvancılık’99 Kongresi (pp.274-282).
ŞENGÜL, TURGAY, BAHRİ KARLI, And YUSUF KONCA. "GAP Bölgesindeki Tavukçuluk İşletmelerinin Teknik ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi," Uluslararası Hayvancılık’99 Kongresi, 1999
ŞENGÜL, TURGAY Et Al. "GAP Bölgesindeki Tavukçuluk İşletmelerinin Teknik ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi." Uluslararası Hayvancılık’99 Kongresi , pp.274-282, 1999
ŞENGÜL, T. KARLI, B. And KONCA, Y. (1999) . "GAP Bölgesindeki Tavukçuluk İşletmelerinin Teknik ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi." Uluslararası Hayvancılık’99 Kongresi , pp.274-282.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TURGAY ŞENGÜL Et Al. }, title={GAP Bölgesindeki Tavukçuluk İşletmelerinin Teknik ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={Uluslararası Hayvancılık’99 Kongresi}, city={}, country={}, year={1999}, pages={274-282} }