İ. ÖZTÜRK Et Al. , "Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi," TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ , Hatay, Turkey, pp.410, 2012
ÖZTÜRK, İ. Et Al. 2012. Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi. TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ , (Hatay, Turkey), 410.
ÖZTÜRK, İ., KARAMAN, S., Taştemur, B., TÖRNÜK, F., Sağdıç, O., & KAYACIER, A., (2012). Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi . TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ (pp.410). Hatay, Turkey
ÖZTÜRK, Ismet Et Al. "Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi," TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Turkey, 2012
ÖZTÜRK, Ismet Et Al. "Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi." TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ , Hatay, Turkey, pp.410, 2012
ÖZTÜRK, İ. Et Al. (2012) . "Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi." TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ , Hatay, Turkey, p.410.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ismet ÖZTÜRK Et Al. }, title={Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi}, congress name={TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={410} }