A. C. Çakıcı And E. Yıldız, "Müşterilerin Restoran Tercihine Göre Kümelendirilmesi Üzerine Kayseri’de Bir Araştırma," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, pp.10-20, 2018
Çakıcı, A. C. And Yıldız, E. 2018. Müşterilerin Restoran Tercihine Göre Kümelendirilmesi Üzerine Kayseri’de Bir Araştırma. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2 , 10-20.
Çakıcı, A. C., & Yıldız, E., (2018). Müşterilerin Restoran Tercihine Göre Kümelendirilmesi Üzerine Kayseri’de Bir Araştırma. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, 10-20.
Çakıcı, A, And ERŞAN YILDIZ. "Müşterilerin Restoran Tercihine Göre Kümelendirilmesi Üzerine Kayseri’de Bir Araştırma," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, 10-20, 2018
Çakıcı, A C. And Yıldız, ERŞAN. "Müşterilerin Restoran Tercihine Göre Kümelendirilmesi Üzerine Kayseri’de Bir Araştırma." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, pp.10-20, 2018
Çakıcı, A. C. And Yıldız, E. (2018) . "Müşterilerin Restoran Tercihine Göre Kümelendirilmesi Üzerine Kayseri’de Bir Araştırma." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, pp.10-20.
@article{article, author={A Celil Çakıcı And author={ERŞAN YILDIZ}, title={Müşterilerin Restoran Tercihine Göre Kümelendirilmesi Üzerine Kayseri’de Bir Araştırma}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2018, pages={10-20} }