I. ÖZTÜRK Et Al. , "Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.862-865, 2009
ÖZTÜRK, I. Et Al. 2009. Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 862-865.
ÖZTÜRK, I., KARAMAN, S., Sagdic, O., KAYACIER, A., & YETİM, H., (2009). Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.862-865). Van, Turkey
ÖZTÜRK, Ismet Et Al. "Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
ÖZTÜRK, Ismet Et Al. "Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.862-865, 2009
ÖZTÜRK, I. Et Al. (2009) . "Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.862-865.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ismet ÖZTÜRK Et Al. }, title={Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={862-865} }