F. KARADAL Et Al. , "Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.230, 2013
KARADAL, F. Et Al. 2013. Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , (Niğde, Turkey), 230.
KARADAL, F., ERTAŞ, N., TATYÜZ, İ., & AL, S., (2013). Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması . İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.230). Niğde, Turkey
KARADAL, Fulden Et Al. "Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Turkey, 2013
KARADAL, Fulden Et Al. "Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.230, 2013
KARADAL, F. Et Al. (2013) . "Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, p.230.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fulden KARADAL Et Al. }, title={Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2013}, pages={230} }