Z. B. Kahraman Et Al. , "Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı,," International Animal Nutrition Congress’2000 , Isparta, Turkey, pp.88-94, 2000
Kahraman, Z. B. Et Al. 2000. Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı,. International Animal Nutrition Congress’2000 , (Isparta, Turkey), 88-94.
Kahraman, Z. B., Yalcin, S., Dedeoğlu, H., Yalçın, S., Gürdoğan, T., & KOCAOĞLU GÜÇLÜ, B., (2000). Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı, . International Animal Nutrition Congress’2000 (pp.88-94). Isparta, Turkey
Kahraman, Zeynep Et Al. "Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı,," International Animal Nutrition Congress’2000, Isparta, Turkey, 2000
Kahraman, Zeynep B. Et Al. "Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı,." International Animal Nutrition Congress’2000 , Isparta, Turkey, pp.88-94, 2000
Kahraman, Z. B. Et Al. (2000) . "Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı,." International Animal Nutrition Congress’2000 , Isparta, Turkey, pp.88-94.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zeynep Berrin KAHRAMAN Et Al. }, title={Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı,}, congress name={International Animal Nutrition Congress’2000}, city={Isparta}, country={Turkey}, year={2000}, pages={88-94} }