B. BAŞYİĞİT And M. ÇAM, "PÜSKÜRTMELİ KURUCUTU İLE MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞNANE (MENTHA PIPERITA VE MENTHA SPICATA)ESANSİYEL YAĞININ SALINIM PROFİLİ," Gıda , vol.24, no.2, pp.186-196, 2017
BAŞYİĞİT, B. And ÇAM, M. 2017. PÜSKÜRTMELİ KURUCUTU İLE MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞNANE (MENTHA PIPERITA VE MENTHA SPICATA)ESANSİYEL YAĞININ SALINIM PROFİLİ. Gıda , vol.24, no.2 , 186-196.
BAŞYİĞİT, B., & ÇAM, M., (2017). PÜSKÜRTMELİ KURUCUTU İLE MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞNANE (MENTHA PIPERITA VE MENTHA SPICATA)ESANSİYEL YAĞININ SALINIM PROFİLİ. Gıda , vol.24, no.2, 186-196.
BAŞYİĞİT, BÜLENT, And MUSTAFA ÇAM. "PÜSKÜRTMELİ KURUCUTU İLE MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞNANE (MENTHA PIPERITA VE MENTHA SPICATA)ESANSİYEL YAĞININ SALINIM PROFİLİ," Gıda , vol.24, no.2, 186-196, 2017
BAŞYİĞİT, BÜLENT And ÇAM, MUSTAFA. "PÜSKÜRTMELİ KURUCUTU İLE MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞNANE (MENTHA PIPERITA VE MENTHA SPICATA)ESANSİYEL YAĞININ SALINIM PROFİLİ." Gıda , vol.24, no.2, pp.186-196, 2017
BAŞYİĞİT, B. And ÇAM, M. (2017) . "PÜSKÜRTMELİ KURUCUTU İLE MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞNANE (MENTHA PIPERITA VE MENTHA SPICATA)ESANSİYEL YAĞININ SALINIM PROFİLİ." Gıda , vol.24, no.2, pp.186-196.
@article{article, author={BÜLENT BAŞYİĞİT And author={MUSTAFA ÇAM}, title={PÜSKÜRTMELİ KURUCUTU İLE MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞNANE (MENTHA PIPERITA VE MENTHA SPICATA)ESANSİYEL YAĞININ SALINIM PROFİLİ}, journal={Gıda}, year=2017, pages={186-196} }