D. KORAL Et Al. , "Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi," Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.24, pp.89-92, 2015
KORAL, D. Et Al. 2015. Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi. Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.24 , 89-92.
KORAL, D., ERTAŞ, N., GÖNÜLALAN, Z., & AL, S., (2015). Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi. Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.24, 89-92.
KORAL, DUYGULU Et Al. "Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi," Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.24, 89-92, 2015
KORAL, DUYGULU Et Al. "Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi." Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.24, pp.89-92, 2015
KORAL, D. Et Al. (2015) . "Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi." Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.24, pp.89-92.
@article{article, author={DUYGULU KORAL Et Al. }, title={Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi}, journal={Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={89-92} }